Dionne Stax trekt met DNA Onbekend 1,4 miljoen kijkers naar NPO1

Print
Dionne Stax trekt met DNA Onbekend 1,4 miljoen kijkers naar NPO1

Afbeelding: NPO

DNA Onbekend met presentatrice Dionne Stax heeft donderdagavond ruim 1,4 miljoen kijkers getrokken, dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Het programma op NPO 1 was daarmee na het NOS Journaal van 20.00 uur (2 miljoen kijkers) het best bekeken programma van de dag.

De eerste aflevering van DNA Onbekend met Stax als presentatrice trok vorige week iets meer dan een miljoen kijkers. Donderdag was te zien hoe Sharona niet beter wist dan dat Leen haar vader was. Na zijn overlijden vertelde haar halfbroer dat niet Leen haar biologische vader was, maar ene Wim. En Bertina wilde nu weleens weten of ze dezelfde vader heeft als haar zus en haar halfzus.

DWDD

De Wereld Draait Door maakt met ruim 1,3 miljoen kijkers de top drie van de lijst compleet. Het actualiteitenprogramma van Matthijs van Nieuwkerk scoorde iets beter dan het zesuurjournaal op NPO 1 (1,27 miljoen) en Over mijn lijk (bijna 1,2 miljoen kijkers).

In de zogenaamde ‘talkshowoorlog’ heeft Op1 voor het eerst deze week meer kijkers getrokken dan concurrent Jinek op RTL 4. Naar het vaste donderdag-duo Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma keken 704.000 mensen, Eva Jinek wist op haar beurt 634.000 mensen te boeien.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen