Linthorst, Kum en ook trainer De Koning nog een vraagteken bij VVV

Print
Linthorst, Kum en ook trainer De Koning nog een vraagteken bij VVV

Hoofdtrainer Hans de Koning is nog herstellende van een galblaasoperatie. Afbeelding: Ermindo Armino

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

VVV-middenvelder Evert Linthorst traint weer mee met de groep na een enkelblessure . Het is echter nog niet zeker of hij bij de wedstrijdselectie zit zaterdag (19.45 uur) tegen sc Heerenveen. Daarnaast is Christian Kum ziek en hoofdtrainer Hans de Koning herstellende van een galblaasoperatie.

De Koning ontbrak vorige week tegen FC Utrecht vanwege ziekte. Hij onderging afgelopen dinsdag een acute galblaasoperatie. De Koning was de hele week ook niet bij de trainingen in Venlo om thuis te herstellen.

Lees ook: VVV zakt plekje op ranglijst, maar nieuwe as met Darfalou en Bruns biedt hoop

„Ik hoop morgen weer aan te sluiten in Heerenveen”, liet De Koning vrijdag zelf weten. Hij en Jay Driessen brengen hoe dan ook wijzigingen aan in de opstelling ten opzichte van vorige week tegen FC Utrecht. „Johnatan Opoku komt in de plaats van Haji Wright. Als Christian Kum ziek blijft wordt hij vervangen door Roy Gelmi”, aldus Driessen. Over Linthorst was Driessen ook duidelijk: „Ik ga eerst overleggen met de medische staf of het verantwoord is om Evert al aan de wedstrijdselectie toe te voegen. Zo niet, dan neem ik iemand anders mee.”

Vermoedelijke opstelling: Kirschbaum; Pachonik, Röseler, Kum/Gelmi, Janssen; Post, Van Ooijen, Bruns; Opoku, Darfalou en Sinclair.

Bekijk hier de nieuwste aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Komt Dat Schot #25. Video: De Limburger