Camille Oostwegel zwaait af als consul van Frankrijk in Limburg

Print
Camille Oostwegel zwaait af als consul van Frankrijk in Limburg

Camille Oostwegel bij Chateau Sint Gerlach. Afbeelding: Harry Heuts

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend -

Horecaondernemer Camille Oostwegel wordt maandag 10 februari 70 jaar. De regels schrijven voor dat hij dan moet stoppen met zijn functie als Honorair Consul van Frankrijk voor Limburg.

Oostwegel werd in 2002 door Frankrijk aangesteld als behartiger van Franse belangen in Limburg, met als standplaats Maastricht. „Het was een grote eer om Frankrijk in Limburg te mogen vertegenwoordigen”, zo laat hij op zijn Facebookpagina bij zijn naderende afscheid weten.

Een opvolger is er nog niet. Daarom raadt de afzwaaiende consul aan om vanaf maandag voor vragen en verzoeken voor paspoorten en identiteitskaarten contact op te nemen met het consulaat generaal van Frankrijk in Amsterdam.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee