Sloop pand naast Club Ultra startsein voor centrumvisie Helden

Print
Sloop pand naast Club Ultra startsein voor centrumvisie Helden

De panden naast Club Ultra in Helden lagen al jaren leeg. Het dorpsoverleg van Helden wilde al langer van de panden af om meer parkeerplekken te realiseren. Afbeelding: Laurens Eggen

Helden -

In december vorig jaar kwam er geld vrij voor de sloop van het oude pand naast Club Ultra. Het Dörper Overleg van Helden juichte; zijn plannen konden werkelijkheid worden.

Deze week werd er een begin gemaakt aan de sloopwerkzaamheden van het pand aan de Molenstraat. Bijna twee jaar geleden tekende de dorpsraad van Helden zijn plannen op in een centrumvisie. Het Mariaplein moet weer het bruisende hart worden, daarvoor zijn onder andere meer parkeerplekken nodig. Die komen er nu - zo’n 35 - door de sloop van het pand naast Club Ultra.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen