‘Mocro-maffiakopstuk Razzouki opgepakt’

Print
‘Mocro-maffiakopstuk Razzouki opgepakt’

Afbeelding: Politie

Saïd Razzouki (47), de ‘nummer twee’ van de Taghi-clan, is opgepakt in Colombia. Dat meldt De Telegraaf op basis van opsporingsbronnen.

Razzouki was evenals Ridouan Taghi voortvluchtig, en zou nu opgepakt zijn in Colombia, meldt de krant. Taghi werd in december al in Dubai opgepakt. Met de arrestatie van Razzouki slaat de politie opnieuw een belangrijke slag in de strijd tegen de georganiseerde misdaad. Razzouki was de adjudant van Taghi en stond samen met Taghi sinds twee jaar op de Nationale Opsporingslijst van de politie.

Taghi en Razzouki worden gekoppeld aan zeker twintig liquidaties. Razzouki’s broer Mo zit al langer vast als verdachte in het grote proces Marengo.

Eerder staken nog hardnekkige geruchten de kop op dat de adjudant van Taghi niet meer in leven zou zijn, onder meer vanwege oplopende spanning tussen hem en de leider.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen