Speeltoestellen Elfenmeer hergebruikt

Print
Speeltoestellen Elfenmeer hergebruikt

Het leegmaken van het vakantiepark begon in december 2018. Afbeelding: Peter Schols

Herkenbosch -

De speeltoestellen die worden weggehaald uit voormalig vakantiepark Elfenmeer in Herkenbosch worden mogelijk elders in de gemeente hergebruikt.

Wethouder Jan den Teuling gaat die mogelijkheid bekijken, zei hij donderdag naar aanleiding van opmerkingen van raadslid Henk van der Linden van Ons Roerdalen. De gemeente moet het hele terrein van het vakantiepark leeg overdragen aan de nieuwe uitbater Huttopia. Van der Linden stelde voor om goede speeltoestellen uit het park ter beschikking te stellen aan burgerinitiatieven in de gemeente. Den Teuling vindt dat een goed plan, maar wil eerst kijken of de toestellen gebruikt kunnen worden in speeltuinen die de gemeente momenteel zelf wil opknappen of aanleggen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen