Video: Stereo Sunday en Beppie Kraft duiken studio in voor remix In D’n Hiemel

Print

Video: Stereo Sunday

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Festival Stereo Sunday in Venlo is samen met Beppie Kraft de studio ingedoken en heeft In D’n Hiemel in een nieuw jasje gestoken.

Het thema van het festival, dat dit jaar op 3 en 4 juli plaatsvindt, is Summer Carnival. Speciaal voor deze editie wilde de organisatie het festival naar een ander niveau tillen. ,,Stereo Sunday wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd en daarom was de link met vastelaovend snel gelegd. We wilden iets opmerkelijks doen. Vandaar dat we het gezicht van de vastelaovend, Beppie Kraft, hebben benaderd”, zegt persvoorlichter Mark Boots.

Volgens Boots zag de Maastrichtse volkszangeres het idee meteen zitten en konden ze samen snel de studio induiken. ,,In het begin was het natuurlijk allemaal spannend, maar het eindresultaat mag er wezen. Het is mooi om te zien dat we dancemuziek met carnavalsmuziek hebben kunnen combineren.”

Vanaf volgende week is de remix te streamen via Spotify. Of Beppie Kraft zelf tijdens het festival op de bühne staat wordt niet uitgesloten, meldt de organisatie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen