Vastelaovesmiddag voor 65-plussers in Valkenburg

Print
Vastelaovesmiddag voor 65-plussers in Valkenburg

Senioren op een bijeenkomst van de Seniorenraad. Afbeelding: Seniorenraad Valkenburg

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

De Seniorenraad van Valkenburg presenteert op vrijdagmiddag 21 februari ‘Vastelaovesmiddag 65+’.

De middag is bedoeld voor alle 65 plussers uit de gemeente Valkenburg aan de Geul en vindt plaats in Proeflokaal ‘Leeuw aan de Brug’. Tussen 14.11 en 17.15 uur treden de volgende artiesten op: Guus Sjmeets, John Coenen (van het duo Taai Taai), Marleen Mols, Bert Swillens en Joy Blijdenstein. In de buut staat Wiel Sijstermans.

Gezien het beperkt aantal plaatsen is aanmelding vooraf noodzakelijk. Dit kan telefonisch naar nummer 043-3110316 of stuur een mail naar: seniorenraadvalkenburg@gmail.com

De entree bedraagt 5 euro, hiervoor krijgt de bezoeker bij binnenkomst koffie/thee/fris en een stuk vlaai en 2 consumpties aangeboden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen