Ruim 3,8 miljoen kijkers voor finale Heel Holland Bakt

Print
Ruim 3,8 miljoen kijkers voor finale Heel Holland Bakt

Presentator André van Duin en Juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden. Afbeelding: Videostill Heel Holland Bakt

Ruim 3,8 miljoen tv-kijkers zagen zondagavond de finale van Heel Holland bakt. Daarin was te zien hoe docent Anouk de zevende editie van het bakprogramma won van haar medefinalisten Jeanette en Esther. De finalisten maakten in de laatste uitzending een eetbare kubus, een surprisedessert en een anderhalf meter lang taartspektakel.

Met 3.820.000 kijkers en een marktaandeel van ruim 53 procent was het programma van Omroep MAX het best bekeken programma van de dag, blijkt maandag uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Maar het is net geen record. Het record blijft staan op de finale van het zesde seizoen, toen 3.983.000 kijkers afstemden op NPO 1.

Lees ook: Heel Holland Bakt-kandidate Jeanette grijpt naast titel

Vanwege de storm Ciara werden ook de nieuwsuitzendingen goed bekeken. Naar het NOS Journaal van 20.00 uur keken bijna 3.376.000 mensen, terwijl het RTL Nieuws van 19.30 uur 1.572.000 kijkers aan zich wist te binden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen