Man (49) overleden aan verwondingen na steekpartij

Print

Video: Track 88

Kerkrade / Eygelshoven / Heerlen / Hoensbroek -

Een 49-jarige man uit Heerlen die zondagochtend gewond raakte bij een steekpartij in Kerkrade, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Dat meldt de politie maandag.

Kort na het steekincident, dat zich afspeelde in een woning aan de Sportstraat, hield de politie al een 55-jarige verdachte uit Kerkrade aan.

Lees ook: Gewonde bij steekpartij in Kerkrade, verdachte opgepakt

Aanleiding voor het incident is een ruzie in de relationele sfeer. De politie doet sporenonderzoek en heeft inmiddels personen gehoord.

Burgemeester geschokt

Burgemeester Raymond Vlecken van Landgraaf reageert op de nieuwssite van ZO-NWS geschokt. Het slachtoffer was werkzaam bij de gemeente Landgraaf.

„Een verschrikkelijk bericht”, zei Vlecken tegen ZO-NWS. „Voor zijn collega’s op de werkvloer maar uiteraard en in het bijzonder voor de nabestaanden.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen