Met korting naar de Limburgse voetbalderby VVV-Venlo tegen Fortuna Sittard

Print
Met korting naar de Limburgse voetbalderby VVV-Venlo tegen Fortuna Sittard

Afbeelding: VVV-Venlo

Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Ottersum / Milsbeek / Heijen / Ven-Zelderheide / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord - Dit is dé kans om samen met je gezin de belangrijkste wedstrijd van Limburg mee te beleven. Bovendien kun je als extra prijs een van de vijf unieke gesigneerde wedstrijdshirts winnen.

De Limburger en haar VIA weekkrant zijn fan van de Limburgse voetbalclubs en doen een unieke ticketactie: voor slechts 11 euro naar de spannende derby tussen VVV-Venlo en Fortuna Sittard op zaterdag 29 februari. De tickets voor kinderen t/m 18 jaar kosten slechts 5 euro.

In het stadion zijn 2 vakken op de korte zijde (W & VW) specifiek bestemd voor de ticketactie. Ben er dus snel bij, want VOL=VOL.

> Ga nu naar de ticketshop

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen