Harry Leunessen geïnstalleerd als burgemeester van Vaals.

Print
Harry Leunessen geïnstalleerd als burgemeester van Vaals.

Burgemeester Leunessen met links naast hem zijn vrouw Jenny en rechts gouverneur Bovens. Afbeelding: De Limburger

Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis -

Harry Leunessen is maandagmiddag geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Vaals.

Bij de installatie in cultureel centrum De Kopermolen werden toespraken gehouden door gouverneur Theo Bovens, burgemeesters Nicole Ramaekers van buurgemeente Gulpen-Wittem, Marcel Philipp van Aken, Luc Frank van Kelmis, loco-burgemeester Jean-Paul Kompier en Harry Leunessen zelf. Lees ook: Harry Leunessen, nieuwe burgemeester van Vaals: ‘Groter is niet altijd beter’

Ook veel andere burgemeesters uit Zuid-Limburg waren bij de bijzondere raadsvergadering aanwezig, net als de voorganger van Leunessen in Vaals, Reg van Loo. De oud-burgemeester van Vaals werd door veel sprekers bedankt voor zijn inspanningen, bijvoorbeeld op het gebied van euregionale samenwerking.

Harry Leunessen geïnstalleerd als burgemeester van Vaals.
Oud-burgemeester Reg van Loo was eveneens aanwezig bij de installatie. Foto: De Limburger

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen