Lezing over Hoensbroekse Hoofdstraat wegens succes herhaald

Print
Lezing over Hoensbroekse Hoofdstraat wegens succes herhaald

De Hoofdstraat omstreeks 1940. Afbeelding: Heemkundevereniging Hoensbroek

Hoensbroek / Heerlen -

De lezing over hoe de Hoofdstraat in Hoensbroek de afgelopen honderd jaar is veranderd wordt herhaald. Vorige week woensdag kwamen er te veel mensen, waardoor niet iedereen in de zaal kon plaatsnemen.

Naast vijftig zitplaatsen konden nog vijftig mensen de lezing staand volgen, maar er moesten ook mensen naar huis gestuurd worden. „We willen die mensen alsnog de gelegenheid geven om de presentatie mee te maken”, zegt Hein Giesen van de Heemkundevereniging Hoensbroek.

Lees ook: Eenrichtingsverkeer betekende de doodsteek voor de bruisende Hoofdstraat in Hoensbroek

De tweede lezing vindt woensdag 19 februari om 19.30 uur plaats bij de Heemkundevereniging Hoensbroek aan de Schuinstraat 2a in Hoensbroek.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen