Dier van de week

Dier van de week: Rex

Print
Dier van de week: Rex

Rex. Afbeelding: Dierenopvang Op de Smakterheide

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray -

Elke week stelt Juanita Janssen van Dierenopvang Op de Smakterheide een dier voor dat op zoek is naar een nieuw thuis. Deze week: Rex, een Hollandse herder reu van net 8 maanden oud.

Rex is een gedreven, jonge, vrije hond in de omgang. Helaas heeft hij nog weinig geleerd en zoekt hij een baas die met hem aan de slag wilt. Rex is een leergierige en baasgerichte hond.

Leukste kenmerk?

„Rex is een energieke vrolijke hond in de omgang, vooral buiten! Hij is een aanhankelijke hond die van aandacht houd. Hij komt graag bij je om geaaid te worden en gooit dan zijn hele puppy power in de strijd voor het geval je een plek zou missen!”

Wat is zijn favoriete bezigheid?

„Rex is op zoek naar een taak en hoort en ziet dus alles. Hij is dan ook graag buiten en ontdekt het hele terrein. Soortgenootjes zijn voor hem geen probleem, Rex vindt alles nog een spel.”

Heeft hij minpuntjes?

„Rex kan er niks aan doen, maar helaas kan hij nog weinig. Aan de riem laat hij zien dat hij graag wil volgen en wil luisteren naar zijn baas. Verder is het een bijna ‘puber puppy’ die nog de basis van een 8 weken oude pup moet leren. Denk aan zaken zoals zindelijkheid en manieren.”

Wat voor baas zoeken jullie?

„We zoeken voor Rex een baas, die al vaker honden heeft opgeleid. Rex zal bij de juiste opvoeding zeker een fijne hond worden. Hij heeft de wil om naar zijn baas te luisteren met een eerlijk karakter. Rex is een erg fijne hond in de omgang, die nu echt aan de slag moet.”

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze fijne jonge hond? Neem dan vrijblijvend contact op met Dierenopvang Op de Smakterheide, St. Jozeflaan 2, 5817 AC Smakt-Venray, tel. 0478-639062 of via info@smakterheide.nl. Alle overige dieren zijn te bekijken op www.smakterheide.nl.

Dierenambulance Centrale: tel. 0478-220800.

Dierenthuiszorg: tel. 06-15206013.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen