Kaart: Waar en wanneer worden de bijna 300 optochten in Limburg gehouden?

Print
Kaart: Waar en wanneer worden de bijna 300 optochten in Limburg gehouden?

Afbeelding: Mara van den Oetelaar

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth -

Tijdens de Vastelaovend worden in Limburg 298 optochten georganiseerd, blijkt uit een analyse van LocalFocus op basis van gegevens van Optochtenkalender.nl. Bekijk op onderstaande kaart wanneer bij jou in de buurt optochten worden gehouden.

Onder het kopje ‘Optocht’ kun je kiezen welke soort optocht wordt weergegeven.

De gegevens zijn gebaseerd op de site Optochtenkalender.nl, waar mensen zelf optochten kunnen doorgeven, en is mogelijk niet compleet. Ook kunnen er nog wijzigingen plaatsvinden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen