Studium Generale-lezing over werkdruk op donderdag 5 maart

Print
Studium Generale-lezing over werkdruk op donderdag 5 maart

Lezing van de OU over werkdruk. Afbeelding: Open Universiteit

Kerkrade / Eygelshoven -

Werk, werk, werk: hoe houden mensen en bedrijven dat vol? is een van de lezingen uit de Studium Generale-reeks die plaatsvindt in HuB.Bibliotheek Kerkrade. De lezing wordt gegeven door prof. dr. Judith Semeijn, op donderdag 5 maart 2020 van 19.00 tot 20.00 uur.

In de lezing wordt verteld wat er speelt bij werkdruk en wat dit betekent voor de aansturing van mensen en de organisatie van het werk. Ook wordt toegelicht hoe een meer duurzaam beleid kan helpen om minder werkdruk te ervaren, en om bij te dragen aan een duurzame inzetbaarheid en loopbanen voor werkenden, om zo ook menswaardig werk in de toekomst te kunnen creëren.

Toegang

De toegang voor de lezing is gratis. Geïnteresseerden wordt wel gevraagd een plek te reserveren via info@bibliotheekkerkrade.nl of via 045-7630520.

Publiekscolleges

Prof. dr. Judith Semeijn is hoogleraar Duurzaam HRM en bijzonder hoogleraar Loopbaanmanagement. De Open Universiteit organiseert gedurende het academisch jaar 2019-2020 een serie publiekscolleges, in samenwerking met de Parkstad Limburg Bibliotheken.