Een kop koffie en een luisterend oor

Print
Een kop koffie en een luisterend oor

Foto ter illustratie. Afbeelding: ANP Koen Suyk

Kerkrade / Eygelshoven / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Bocholtz / Simpelveld / Huls -

Het Steunpunt voor Mantelzorgers organiseert maandelijks inloopmomenten voor verzorgenden. In maart is er in Kerkrade een thema verbonden aan de bijeenkomst: brandpreventie.

In Kerkrade vindt de bijeenkomst plaats op donderdag 12 maart (en daarna elke tweede donderdag van de maand) van 14.00 tot 16.00 uur in Verpleeghuis Hambos in Kerkrade. Tijdens het inloopmoment voor mantelzorgers en vrijwilligers in de zorg geeft een medewerker van brandweer Zuid-Limburg een presentatie over brandpreventie in de thuissituatie.

Na de presentatie is er in Kerkrade, net als bij de reguliere bijeenkomsten in Landgraaf en Simpelveld, voor de verzorgenden de tijd om hun verhaal te vertellen of juist hun zorgen van zich af te zetten.

Aanmelden is niet nodig. Deelname, koffie en thee zijn gratis.

In Landgraaf vindt het inloopmoment voor mantelzorgers plaats op 2 maart (en daarna elke eerste maandag van de maand) van 10.00 tot 12.00 uur in het Burgerhoes, Pinkpopzaal in Landgraaf. In Simpelveld vindt de bijeenkomst plaats op woensdag 11 maart (en daarna elke tweede woensdag van de maand) van 10.00 tot 12.00 uur in Op de Boor in Bocholtz.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen