Vebego en HAS Hogeschool gaan samenwerken

Print
Vebego en HAS Hogeschool gaan samenwerken

Bas Wijbenga (Vebego), Peter van Kemenade (Vebego) en Patricia de Cocq (HAS Hogeschool). Afbeelding: Vebego

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Ransdaal / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen -

Facilitair dienstverlener Vebego en HAS Hogeschool gaan een samenwerking aan, waarbij ze zich richten op maatschappelijke doelen binnen de groensector. Dit zal voornamelijk resulteren in bijvoorbeeld (afstudeer)projecten, stages en inspiratiemiddagen bij Vebego.

Vooral de opleidingen Management van de Leefomgeving, Geo Media & Design en Toegepaste Biologie zullen bij de samenwerking betrokken zijn. Ook neemt Vegebo deel aan de werkveldcommissie van de opleiding Management van de Leefomgeving. In februari is de eerste afstudeeropdracht van een student van HAS Hogeschool van start gegaan bij Vebego.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen