Horecastudenten serveren benefietdiner in Kasteeltuinen Arcen

Print
Horecastudenten serveren benefietdiner in Kasteeltuinen Arcen

De drie studenten met hun kookploeg. Afbeelding: Kasteeltuinen Arcen

Arcen / Reuver / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Drie Noord-Limburgse horecastudenten van Gilde Opleidingen uit Venlo serveren op 20 februari een benefietdiner in kasteel Arcen. De opbrengst gaat naar een stichting die zich inzet voor eenzame ouderen.

Sylvana Simons (Blerick), Lynn Lenkens (Venray) en Tessa Verstegen (Reuver) runnen van 17 tot 21 februari zelfstandig een restaurant in het kasteel. Ze doen hiermee werkervaring op en steunen tevens een goed doel. De hele week zijn er activiteiten waarmee geld wordt opgehaald voor ‘Eet met je hart’, een organisatie die zich inzet voor eenzame ouderen. Naast het benefietdiner organiseren de studenten onder meer een winterse high tea met aansluitend bingo en een borrel voor de school. Alle baten komen ten goede van Eet met je Hart. „We hebben voor deze stichting gekozen omdat wij het belangrijk vinden dat eenzame ouderen niet vergeten worden”, zegt Tessa Verstegen.

Kasteeltuinen Arcen steunt het initiatief van harte en stelt het restaurant en de keuken van het kasteel beschikbaar. „Doordat het park in de winter dicht is, hebben we de mogelijkheid om zo’n mooi initiatief te faciliteren”, aldus horeca-coördinator Juul Hollmans.

Donderdag 20 februari is het restaurant vanaf 18.00 uur geopend en wordt voor de prijs van 25,95 euro een viergangendiner bereid en geserveerd door studenten van Gilde Food & Hospitality College. Reserveren voor is mogelijk via: http://bit.ly/dinerkasteeltuinen

Kasteeltuinen Arcen is gesloten. Het park, dat door Land van de ANWB wederom is uitgeroepen tot Limburgs leukste uitje!, gaat op 1 april weer open voor publiek.