Kindercollege over stoere meiden in de bibliotheek

Print
Kindercollege over stoere meiden in de bibliotheek

Jeanne d’Arc, heldin van de revolutie. Afbeelding: ING Image

Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp / Ottersum / Milsbeek / Heijen / Ven-Zelderheide / Gennep -

Stoere meiden uit het verleden passeren vrijdagmiddag 6 maart de revue in het volgende Kindercollege van Biblioplus.

Geschiedenisexperts Fee Schellekens en Laura Sommer vertellen over vrouwen die geschiedenis hebben geschreven en hoe ze dat deden. Van machtige koninginnen, verzetsheldinnen en slimme wetenschappers tot gevaarlijke moordenaressen en avontuurlijke ontdekkers. Het Kindercollege vindt ditmaal plaats in de bibliotheek van Grave en is bedoeld voor scholieren van 8 tot 12 jaar uit de gemeenten Cuijk, Boxmeer, Gennep, Bergen, Grave, Sint-Anthonis en Mill.

Deelname is gratis. Aanmelden kan via biblioplus.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen