Kampioen Theo Nellen en andere toppers op Buutte Gala Leudal

Print
Kampioen Theo Nellen en andere toppers op Buutte Gala Leudal

Buuttekampioen Theo Nellen. Afbeelding: Peter Schols

Heythuysen -

Buuttekampioen Theo Nellen staat samen met diverse andere Limburgse en Brabantse toppers in de buut tijdens het Buutte Gala Leudal in De Bombardon in Heythuysen.

Het Buutte Gala Leudal vindt plaats op vrijdag 21 en zaterdag 22 februari in Theater De Bombardon in Heythuysen en begint beide avonden om 19.49 uur. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur.

Naast de Limburgse kampioenen Theo Nellen (2020) en Bas van Neer (2019), maken ook de nummer twee van 2020 Har Daniëls, drievoudig kampioen Fer Naus en de Brabantse titelhouders Rien van Genugten en Marlon Kicken hun opwachting tijdens het Buutte Gala Leudal in De Bombardon in Heythuysen.

Voor de muzikale noot zorgen het Heerlens duo Paul en Leo en de prinselijke hofkapel onder leiding van Peter Kehrens. De presentatie is in handen van de drager van de Gouden Narrekap en zesvoudig Limburgs buuttekampioen Ger Frenken.

Kaarten voor het gala kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar via de website www.buuttegalaleudal.nl of bij Spoormakers Interieur aan de Dorpstraat 51a en bij Theater De Bombardon aan de St. Antoniusstraat 2 in Heythuysen.