Chris van Cruchten en Kyara Cox prinsenpaar Doale-Eier

Print
Chris van Cruchten en Kyara Cox prinsenpaar Doale-Eier

Prins Chris I en prinses Kyara. Afbeelding: Peter Kroon

Herkenbosch -

De Doale-Eier van jeugdsoos Amicale uit Herkenbosch worden dit seizoen voorgegaan door prins Chris I van Cruchten en prinses Kyara Cox. Het prinsenpaar regeert met de lijfspreuk ‘Mit de sjpanning d’r op, zitte veer Klein Kölle oppe kop!’.

Het prinsenpaar heeft een druk programma voor de boeg. Chris en Kyara staan op vrijdag 21 februari van 19.41 tot 22.11 uur achter de receptietafel in het verwarmde feestpaviljoen van de soos in Herkenbosch. Zaterdag 22 februari nemen de Doale-Eier deel aan de kinderoptocht, die om 14.11 uur vertrekt vanaf het Kerkplein. Na het bezoek aan de H. Mis op zaterdagavond wordt samen met prins Freddy I van D’n Doal de vastelaovend geopend bij het Doale-monument. Hierna zijn prins Chris I, prinses Kyara en raad van elf de gangmakers van de artiestengala-avond, met optredens van Björn & Mieke, Fiorenza, Spik & Span en Roy Selder.

Zondagmiddag 23 februari wordt een kindermiddag gehouden en ’s avonds is de receptie van het boerenbruidspaar. Op dinsdag, na de grote optocht (vertrek om 14.11 uur), is er een kindermiddag met aansluitend een avondprogramma. ’s Avonds zijn er optredens van Patrick Roger, Sjpringlaevend en Danny Pouwels.