Speeltuin Beckerswei voortaan langer open

Print
Speeltuin Beckerswei voortaan langer open

De speeltuin aan de Beckerswei. Afbeelding: De Limburger

Sibbe -

De speeltuin aan de Beckerswei in Sibbe gaat eerder in het jaar open en blijft dat tot en met de herfstvakantie.

Buurtbewoners vragen al langer om de speeltuin langer open te houden. Rond de Beckerswei wonen nogal wat gezinnen met kleine kinderen.

Een aparte werkgroep van het kernoverleg heeft bekeken of dat mogelijk is. Probleem is dat er voldoende vrijwilligers nodig zijn. Dat is uiteindelijk gelukt.

Het kernoverleg is nog in overleg met het schoolbestuur over de speelplaats bij de basisschool in Sibbe. Wellicht kunnen de kinderen uit het dorp ook daar na schooltijd spelen.

De speelplaats is al eerder bij wijze van experiment na schooltijd opengesteld voor de plaatselijke jeugd, maar dat is later weer stopgezet.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen