Helper afgebrande manege en nieuwe burgemeester in talkshow Noa de Mes

Print
Helper afgebrande manege en nieuwe burgemeester in talkshow Noa de Mes

Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Heerlen / Hoensbroek -

Nykita Raymakers, de vrouw die de hulpactie voor de afgebrande manage Passart coördineert, en Harry Leunessen, de nieuwe burgemeester van Vaals, zijn zondag te gast in de kroegtalkshow Noa de Mes in Heerlen.

Raymakers is betrokken bij de manege Passart waar vorig weekend tien paarden bij een brand omkwamen. Ze coördineert de hulpacties voor de manege. Harry Leunessen is afgelopen maandag geïnstalleerd als burgemeester van Vaals. Hij was als wethouder in de gemeente Landgraaf betrokken bij de fusie tussen de gemeenten Heerlen en Landgraaf, die niet doorging.

Ook zijn makelaar Didier Boek, die over de leegstand in Heerlen vertelt, en jeugdprins Thijmen I van de Winkbülle te gast. Wiel Verheesen en Jules Roosenboom verzorgen columns, en Frits Pelt gaat zingen. Noa de Mes vindt zondag 16 februari om 15.00 uur plaats in café Pelt aan het Pancratiusplein in Heerlen. De toegang is gratis.