Broekhuizenvorst

AB Texel Group neemt Van Leendert Transport uit Broekhuizenvorst over

Print
AB Texel Group neemt Van Leendert Transport uit Broekhuizenvorst over

Afbeelding: Van Leendert

Broekhuizen / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

De internationaal opererende vervoerder van agrarische producten AB Texel Group neemt branchegenoot Van Leendert Transport uit Broekhuizenvorst over.

Onder meer het ontbreken van een opvolger en de veranderende marktomstandigheden hebben Eric van Leendert, directeur en eigenaar van het gelijknamige bedrijf, doen besluiten om het bedrijf te verkopen aan de veel grotere AB Texel Group.

Zelf zal hij zich met zijn partner Marleen van Leendert volledig gaan richten op de inzameling van bouw- en sloopafval, puin, groenafval en bedrijfsafval. Deze activiteiten vallen onder de Van Leendert Milieu BV. Deze vennootschap valt buiten de overname.

Bij Van Leendert Transport BV uit Broekhuizenvorst werken 47 personen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen