Valentijnsvideo: Zijn Limburgers het minst romantisch van Nederland?

Print
Margraten / Hulsberg / Urmond / Ransdaal / Laar / Tungelroy / Weert / Swartbroek / Altweerterheide / Stramproy / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg - Het is vandaag Valentijnsdag. Limburg lijkt de dag van de liefde echter links te laten liggen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat in Limburg de minste Valentijnskaarten worden verstuurd en ontvangen. Zijn wij Limburgers dan niet romantisch?

Volgens het onderzoek van kaartje2go.nl worden in Margraten de meeste Valentijnskaarten ontvangen. De top-3 wordt compleet gemaakt door Urmond en Hulsberg. In Voerendaal, Landgraaf en Nederweert worden de meeste kaarten verstuurd van onze provincie. 

Het zijn vooral de noordelijke provincies waar de postbode zijn handen vol heeft aan het rondbrengen van Valentijnpost. In Friesland, Drenthe en Groningen worden de meeste kaarten ontvangen. In Noord-Holland, Friesland en Groningen worden de meeste kaarten verstuurd.