Nieuwe start to Run bij atletiekvereniging Unitas in Sittard

Print
Nieuwe start to Run bij atletiekvereniging Unitas in Sittard

Afbeelding: Getty Images

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Atletiekvereniging Unitas in Sittard houdt in samenwerking met de Atletiekunie een Start to Run. Iedereen die fitter wil worden, een nieuwe sport wil ontdekken en zin heeft om te bewegen is welkom.

Het maakt niet uit of hardlopen helemaal nieuw voor je is of dat je herintreder bent. De trainers van AV Unitas gaan alle deelnemers vanaf de eerste stap begeleiden.

Start to run begint op zaterdag 7 maart om 9.30 uur. Inschrijven kan via https://www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/av-unitas.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen