Peer Baars winnaar Kènjervastelaovesposter Zitterd-Gelaen

Print
Peer Baars winnaar Kènjervastelaovesposter Zitterd-Gelaen

Afbeelding: Marij Heijligers

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Peer Baars heeft de winnende tekening voor de Kènjervastelaovesposter Zitterd-Gelaen geleverd. De leerling uit groep 7A van BS aan de Meule uit Sittard kreeg dit vrijdagmiddag te horen.

Op school werd hij verrast door wethouder Jos Bessems en organisator Marij Heijligers die hem een oorkonde gaven en het eerste exemplaar van de poster die maar liefst 1000 keer gedrukt is. De nieuwe carnavalsposter is door iedereen gratis af te halen op de verschillende locaties van De Domijnen.

Peer Baars winnaar Kènjervastelaovesposter Zitterd-Gelaen
De winnende poster. Foto: Peer Baars

Eervolle vermelding waren er voor Loes Timmermans uit groep 7A van OBS de Wissel, Jasmijn Ubaghs uit groep 7/8 van BS Munstergeleen, Lina Grootens uit groep 8 van OBS De Duizendpoot, Kaatje van Heel uit groep 7A van BS Aan de Meule, Charlotte uit groep 7/8A van BS Leyenbroek, Lina Leers uit groep 7 van BS Overhoven en Aylinn Gijsen uit groep 8 van BS de Hoefer. Zij kregen alleen één stem minder dan de uiteindelijke winnaar.

Lees ook: Kleurrijke inzendingen kènjervastelaovesposter Zitterd-Gelaen