1.672.000 kijkers zien ‘geïrriteerde en vermoeide’ Chantal in The Voice

Print
1.672.000 kijkers zien ‘geïrriteerde en vermoeide’ Chantal in The Voice

Chantal Janzen in The Voice Afbeelding: RTL

Chantal Janzen was vrijdagavond tijdens de tweede liveshow van The Voice of Holland niet op haar best. Dat stelde een bezorgd deel van de 1.672.000 kijkers op sociale media. De presentatrice zou volgens het thuispubliek niet lekker in haar vel zitten en snel op haar teentjes getrapt zijn. ‘Ik wil #Chantal een aai over der bolleke geven, ze is zo niet zichzelf (nouja, de versie die ik van haar ken)’, is een greep uit de reacties.

Kreeg presentator Martijn Krabbé vorige week nog de volle laag over zich heen nadat hij ‘oranje’ op beeld verscheen, gisteravond was het Chantal Janzen die de aandacht op zich wist te vestigen. De presentatrice, die in een zilver glitterjurkje haar entree op de bühne maakte, was bij kijkers direct het mikpunt van spot. Niet alleen werd haar feestelijke outfit onder een vergrootglas gelegd, ook over haar gezicht werd van alles geschreven. ‘Omg wat heeft Chantal gedaan? Strak van de botox?’, merkten meerdere mensen op. Anderen stelden dat de blondine weer in verwachting zou zijn van een kleine spruit.

Lees ook: Stef Classens door naar halve finale The Voice

Ondanks dat de vermeende botoxlook van de presentatrice veelvuldig werd aangekaart, waren er ook kijkers die zich oprecht zorgen maakten om Janzen. Zo zou ze geïrriteerd overkomen, niet scherp zijn en er vermoeid uitzien. ‘Wil de echte Chantal nu op het podium komen? Wat is er toch met haar vandaag?, schreef Andrea op Twitter. En een ander: ‘Ik weet niet waarom, maar ik heb met Chantal te doen. Ze lijkt niet op haar gemak.’

Janzen plaatste later op de avond een bericht op haar Instagram Stories, waarin ze indirect reageerde op de kritiek die ze over zich heen had gekregen. De blondine blijkt inderdaad met een griepje te kampen, zoals sommige kijkers al eerder veronderstelde. ‘Zo. Even kijken wie er vannacht meer wakker ligt van onze grieperige koppen inclusief verstopte neuzen, m’n kind of ik. Slaap lekker peeps!’

Kijkcijfers

The Voice of Holland is het op een na best bekeken programma van de avond, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Alleen het NOS Journaal van 20 uur werd beter bekeken, daar keken ruim 1,9 miljoen mensen naar. Jinek wist de kijkers van de talentenjacht niet vast te houden, de presentatrice moet genoegen nemen met 794.000 kijkers.

Andere programma’s die het ook goed deden waren Flikken Maastricht (1.323.000) en De Wereld Draait Door (1.297.000). Matthijs van Nieuwkerk kondigde eerder deze week in een exclusief interview met deze site aan te stoppen met zijn talkshow. Op 27 maart is de laatste uitzending van het BNNVara-programma dat 15 jaar lang op de buis te zien was.