Vliegtuig geëvacueerd na landing in Düsseldorf door brand

Print
Vliegtuig geëvacueerd na landing in Düsseldorf door brand

Afbeelding: Getty Images

Vanwege een brandende band zijn alle passagiers van een vliegtuig na de landing op de luchthaven van Düsseldorf meteen geëvacueerd.

Een medewerker van het vliegveld ontdekte de brandende band toen het toestel van de Turkse luchtvaartmaatschappij Pegasus zaterdagmiddag landde, zei een woordvoerder van de luchthaven.

De piloot besloot daarop de 163 inzittenden van het vliegtuig voor de zekerheid via de noodglijbanen te evacueren. Toen de brandweer arriveerde, waren er geen vlammen meer te zien. Alle passagiers bleven ongedeerd. Waarom de band brandde was onduidelijk.

Lees ook: Nederlandse copiloot gewond bij vliegtuigcrash Istanboel

Vorige week nog schoot een passagiersvliegtuig van Pegasus Airlines bij de landing in Istanbul van de baan en brak in stukken. Drie mensen kwamen daarbij om het leven en 179 anderen raakten lichtgewond.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen