Brits Love Island-gezicht Caroline Flack (40) overleden

Print
Brits Love Island-gezicht Caroline Flack (40) overleden

Caroline Flack. Afbeelding: BrunoPress/PhotoShot/AD

De Britse presentatrice Caroline Flack, onder meer bekend van Love Island en The X Factor, is vandaag op 40-jarige leeftijd overleden.

Dat heeft haar familie laten weten aan The Sun. Het bekende tv-gezicht zou zijn gevonden in haar Londense appartement. Flack kwam de afgelopen maanden in het nieuws omdat ze haar vriend, model Lewis Burton (27), zou hebben mishandeld.

Ontkende

De presentatrice zou hem ernstig hebben verwond door met een lamp op zijn hoofd te slaan terwijl hij sliep. Flack ontkende de beschuldigingen afgelopen december, maar nam wel ontslag bij het in Engeland enorm populaire realityprogramma Love Island. De Britse versie daarvan was in Nederland te zien op Videoland, naast een Hollandse variant.

Haar vriend wilde volgens Britse media niet dat de lokale autoriteiten Flack zouden vervolgen. Hij sprak volgens The Guardian van een ‘heksenjacht’ na haar arrestatie, die groot werd uitgemeten in de pers. Caroline zou volgende maand weer voor de rechter verschijnen.

Bekende naam

Tot die tijd mocht ze geen contact hebben met haar vriend, die haar vrijdag op Instagram nog een fijne Valentijnsdag wenste. ‘Ik hou van je’, schreef hij bij een foto van zichzelf en Flack.

Caroline was een bekende naam in eigen land, bijvoorbeeld dankzij het presenteren van talentenjacht The X Factor in 2015. Een jaar eerder won ze het twaalfde seizoen van de populaire dansshow Strictly Come Dancing.

Brits Love Island-gezicht Caroline Flack (40) overleden
Lewis wenste zijn vriendin gisteren nog een fijne Valentijnsdag. Foto: Instagram Lewis Burton

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen