Vreugde-explosie: Venlo wint topper van VZV

Print
Vreugde-explosie: Venlo wint topper van VZV

Afbeelding: Ingrid Lemmens

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De handbalsters van Cabooter HandbaL Venlo hebben zaterdagavond de kraker tegen VZV gewonnen. In Venlo werd het 27-25 voor de thuisploeg.

Bomvolle tribunes, een aantal cameraploegen en fotografen. De wedstrijd van Venlo was booming. Het zorgde voor spanning bij de handbalsters. VZV leek daar in de beginfase minder last van te hebben. Tot 4-4 was het gelijk. Daarna pakte de ploeg uit ‘t Veld een voorsprong (6-9), maar door treffers Lianne van Sleeuwen vocht de thuisploeg zich terug. Bij rust keek Venlo echter wederom tegen een achterstand aan: 11-14. De thuisploeg was te slordig en miste veel kansen.

In de tweede helft stond er een ander Venlo op het veld. Strijdvaardig, vol pit en met een goede dekking. De ballen vlogen nu wel tegen de touwen en doelvrouwe Kelly Hoffmans pakte menig bal. Via 21-21 kon Venlo een voorsprong opbouwen naar 24-21. De voorsprong werd vastgehouden, waardoor Venlo de eerste ronde van de play-offs mag overslaan. Het zorgde voor een gigantische vreugde-explosie zowel op het veld als de tribunes.

Vreugde-explosie: Venlo wint topper van VZV
Foto: Ingrid Lemmens

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen