Inbrekers betrapt met buit van inbraak in Heijen

Print
Inbrekers betrapt met buit van inbraak in Heijen

De gestolen spullen die in het inbrekersbusje zijn aangetroffen in Heijen. Afbeelding: Politie

Heijen -

Op Rijksweg N271 bij Heijen zijn twee inbrekers betrapt na een inbraak. Het duo was met een busje vol gestolen buit onderweg op de Hoofdweg in Heijen. De politie zag de verdachten na een melding rijden. Agenten keerden hun politiewagen en zetten de achtervolging in.

De witte bestelbus stopte op aanwijzing van de politie die inmiddels met twee wagens ter plekke was. In de bus lagen goederen die zeer waarschijnlijk afkomstig waren van een inbraak bij een bedrijf in Heijen.

De vermoedelijke inbrekers konden zich niet identificeren. Agenten hielden de mannen aan op verdenking van inbraak. De buit die in de bus werd aangetroffen gaat terug richting eigenaar, laat de politie weten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen