Bunde denkt na over toekomst

Print
Bunde denkt na over toekomst

De bijeenkomst is in de Auw Kerk in Bunde. Afbeelding: Harry Heuts

Bunde / Meerssen -

In Bunde vindt op dinsdag 10 maart een dorpsbijeenkomst plaat waar iedereen kan meedenken over de toekomst van deze Meerssense kern.

Buurtnetwerk Bunde en Dorpslab nodigen de inwoners uit om die avond mee te praten over hoe de kern Bunde kan inspelen op de toekomst.

Kinderen van de Franciscus basisschool gaan op vrijdag 6 maart alvast aan de slag met ideeën voor hun dorp. Die worden meegenomen in de gesprekken tijdens de dorpsbijeenkomst. Die begint in de Nuie Auw Kerk op 10 maart om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

De aftrap van het zogeheten Dorpsontwikkelingsplan vond op 11 december plaats. De meedenksessies worden opgezet vanuit de gemeente Meerssen. De ideeën moeten volgens haar uitmonden in concrete plannen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen