Man opgepakt voor mishandelen agent bij optreden zate hermenieke

Print
Man opgepakt voor mishandelen agent bij optreden zate hermenieke

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Gronsveld / Maastricht / Itteren -

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Maastricht een 32-jarige man uit Gronsveld opgepakt voor het mishandelen van een agent.

De politie reageerde rond half een ’s nachts op meerdere meldingen van geluidsoverlast in de Stokstraat, in het centrum van de stad. Daar bleek een groep muzikanten voor rumoer te zorgen.

Toen agenten de muzikanten wilden aanspreken werd er agressief gereageerd, meldt de politie. De agenten schakelden collega’s in om te assisteren, maar de muzikanten en omstanders wilden niet weggaan.

Op het moment dat de politie in gesprek wilde gaan met een klein groepje muzikanten, werd een van de agenten geslagen. Daarop werd de man uit Gronsveld aangehouden.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Op Facebook worden beelden gedeeld van het opstootje. Getuigen klagen over disproportioneel handelen van de agenten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen