Bridget Maasland en André Hazes uit elkaar

Print
Bridget Maasland en André Hazes uit elkaar

Afbeelding: Instagram Bridget Maasland

De prille liefde tussen Bridget Maasland en André Hazes is alweer voorbij zijn. Dat bevestigen de twee aan RTL Boulevard. Zondagavond doken de geruchten op. Volgens showbizzdeskundige Evert Santegoeds heeft André op Valentijnsdag zijn spullen bij Bridget thuis opgehaald.

De twee maakten in november hun relatie wereldkundig. Ze deelden veelvuldig liefdevolle foto’s van en met elkaar, maar de afgelopen week is het stil op de Instagrampagina’s van de zanger en de presentatrice.

Lees ook: ‘Ik hoop maar dat de seks het waard was voor André en Bridget’

De laatste foto van hen samen postte Bridget zes dagen geleden, toen zij net was aangekomen op Curaçao, waar André was voor een optreden.

Lees ook: Bridget Maasland is nieuwe liefde van André Hazes

Ook op het eiland was Monique Westenberg, de ex-geliefde van André, met wie hij zoontje André junior kreeg. Uit foto’s vanaf het eiland bleek dat de twee weer goed met elkaar op kunnen schieten, nadat zij een paar maanden geleden werd overvallen door het nieuws dat hij aan het daten was met Bridget.

Lees ook: Privé shockeert met cover over ‘paringsdans’ Dré en Bridget

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen