Deze Limburgse verleiders doen mee aan Temptation Island

Print
Deze Limburgse verleiders doen mee aan Temptation Island

Van links naar rechts: Christophe (23), Grigor (28), Efrain (22), Bas (25), Sam (23), Matthieu (22), Joris (23) en Daan (25). Afbeelding: Facebook Temptation Island

Blerick / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Arcen / Panningen -

Joris Hillen (23) uit Venlo en Daan Versleeuwen (25) uit Panningen zijn vanaf volgende week te zien in het spraakmakende programma Temptation Island. De dames zullen moeten wijken voor de charmes van de Limburgse verleiders.

De opnames zijn al achter de rug, maar vanaf woensdag 26 februari zijn Joris en Daan wekelijks te zien als verleiders in Temptation Island bij RTL 5 en Videoland.

Op de site van het programma wordt Joris beschreven als een grote man met een klein hartje. Volgens Temptation Island weet hij alle vrouwen in te pakken met zijn speelse haar en ondeugende blik. De Venlonaar is student aan de sportopleiding. Naar eigen zeggen is hij ervan overtuigd dat niemand gemaakt is om monogaam te zijn. „En vrouwen zeker ook niet”, zegt Joris.

Ook Daan houdt zich bezig met sport. In het dagelijks leven is hij handballer, maar hij kan de sport momenteel niet beoefenen door een zware knieblessure. Hij beschrijft zichzelf als een doorzetter en blijft vechten tot hij krijgt wat hij wil. „Hoe onbereikbaarder, hoe beter”, zegt de Panningse verleider.

Lees ook: Blessuredrama Daan Versleeuwen: ‘Wil ik nog wel handballen?’

Het leek er even op dat het nieuwe seizoen van Tempation Island niet meer op de buis zou verschijnen na de schokkende beelden in het realityprogramma De Villa. Volgens zenderbaas Peter van der Vorst zijn de uitkomsten van een intern onderzoek positief genoeg om de show te laten terugkeren.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen