Van Melick Groep (Kerkrade) neemt Kasteel de Hoogenweerth (Maastricht) over

Print
Van Melick Groep (Kerkrade) neemt Kasteel de Hoogenweerth (Maastricht) over

Afbeelding: © Van Melick Groep

Heerlen / Kerkrade / Maastricht / Eygelshoven / Itteren / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Obbicht / Grevenbicht / Sittard / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Geleen / Graetheide / Windraak / Hoensbroek -

Van Melick Groep breidt haar activiteiten fors uit. Het bedrijf neemt Kasteel de Hoogenweerth over van Black Label Hotels. Ook gaat Van Melick Groep de evenementen in de hotels van Black Label Hotels en de culinaire invulling van La Caverne Geulhem verzorgen.

De uitbreiding past volgens directeur Jorrit van Melick in de ambitie om uit te groeien tot de beste partner voor events en catering in de Euregio. Van Melick is al eigenaar van Kasteel Hoensbroek, Rodahal Kerkrade en Schouwburg De Domijnen in Sittard. “Kasteel de Hoogenweerth is al meerdere jaren uitgeroepen tot beste trouwlocatie van Limburg. Het is daarnaast een exclusieve locatie voor andere evenementen.”

Strategie Black Label Hotels verkoopt het kasteel, omdat het zich focust op grotere hotels. Met 12 suites past Kasteel de Hoogenweerth niet in die strategie, aldus directeur Martin Hendricks. “Het kasteel draait bovendien voor het overgrote deel op evenementen. Wij vonden het een goed moment om het stokje per 1 maart over te dragen aan de specialisten van Van Melick.” Black Label Hotels blijft Van Melick technische en logistieke ondersteuning bieden met reserveringen en de backoffice van de suites.

Partnership Daarnaast gaan beide bedrijven een partnership aan. Van Melick gaat de events in de hotels van Black Label Hotels in Valkenburg, Sittard en Berg en Terblijt voor zijn rekening nemen. Ook gaat het de culinaire invulling van La Caverne Geulhem verzorgen. Van Melick: “Deze samenwerking gaat beide bedrijven kansen opleveren om ons verder te verbeteren in het verzorgen van evenementen op unieke locaties en topcatering te leveren.”

De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger. Meer van WijLimburg