Popmuziekwedstrijd Frontstage biedt bands podiumplek op Bruis, Mama’s Pride en Daddy Cool

Print
Popmuziekwedstrijd Frontstage biedt bands podiumplek op Bruis, Mama’s Pride en Daddy Cool

Mama’s Pride biedt podium aan winnaars Frontstage Afbeelding: Mitchell Giebels

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Heerlen / Hoensbroek / Maastricht / Itteren -

Talentvolle Zuid-Limburgse bands, hiphopacts en singer-songwriters kunnen via de nieuwe talentenjacht Frontstage een podiumplek veroveren op de gratis popfestivals Bruis, Mama’s Pride en Daddy Cool.

Frontstage is een initiatief van Stichting Mama’s Pride in samenwerking met de drie zuidelijke poppodia Nieuwe Nor, Muziekgieterij en Volt. Uit regiofinales in Maastricht, Heerlen en Sittard-Geleen volgen drie winnaars die de mogelijkheid krijgen op elk van de festivals op te treden. Deelnemers kunnen zich tot en met 1 maart aanmelden.

Per regio spelen vijf acts tijdens drie regiofinales op de podia van Nieuwe Nor, Heerlen (22 maart), Muziekgieterij, Maastricht (27 maart) en Volt in Sittard (5 april). De jury van deze finales bestaat uit de programmeurs van de poppodia. Zij gaan op zoek naar creatieve, nieuwe acts met nog niet te veel ervaring op grote podia.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen