Voorronde E-Talentscup bij Montagnards

Print
Voorronde E-Talentscup bij Montagnards

Strijd om een plek in de finale van het FIFA-kampioenschap. Afbeelding: Bergen Beweegt Natuurlijk

Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

Voor de derde keer worden jongeren uit Bergen uitgedaagd om hun voetbaltalent op het veld en de spelcomputer te laten zien. Inzet is een plek in de finale van de E-Talentscup, het landelijke FIFA-kampioenschap.

In de kantine van RKVV Montagnards wordt vrijdagmiddag 28 februari met tweetallen FIFA19 toernooi op de playstation 4 gespeeld. Buiten vindt het FIFA Skill Games toernooi plaats. „Veel jongeren houden van gamen én van voetbal. Omdat wij het belangrijk vinden dat jongeren genoeg bewegen, hebben wij het een met het ander gecombineerd”, vertelt Manon van Veghel, verenigingsondersteuner van Bergen Beweegt Natuurlijk.

De beste FIFA19 spelers en de beste veldvoetballers worden uitgeroepen tot E-sporters van Bergen en mogen de gemeente vertegenwoordigen in de landelijke E-Talents Cup finale. Opgave is mogelijk op www.e-talentscup.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen