Video: Spectaculaire beelden nieuw seizoen Netflix-docu Drive to Survive

Print

Video: Netflix

Fans kijken er al een tijd naar uit: het tweede seizoen van de Formule 1 documentaire-reeks Drive to Survive. Netflix zette maandag een trailer online.

Afgaande op de beelden van de trailer krijgt de kijker opnieuw een unieke blik achter de schermen bij de teams tijdens de races. Topteams Ferrari en Mercedes, die in het vorige seizoen de camera’s uit hun garageboxen weerden, verleenden dit keer wel hun medewerking.

Hoe groot de rol van Max Verstappen is in het nieuwe seizoen is even afwachten. In de trailer is hij amper te zien. De Limburger won vorig jaar drie Grand Prix’.

De serie volgt de teams tijdens alle F1-races in 2019, te beginnen in Australië en vervolgens rond de wereld, van Hongarije tot Singapore en van Brazilië tot Mexico, waarna de laatste wedstrijd van het seizoen plaatsvindt in Abu Dhabi. De kijkers krijgen een kijkje achter de schermen bij de coureurs. De serie toont hun leven op en buiten het parcours en laat ook de spanning en de glamour zien rond de sport.

De serie wordt geproduceerd door Oscarwinnaar James Gay Rees (Senna) en Paul Martin van Box to Box Films.

Seizoen twee van Drive to Survive is vanaf 28 februari te zien op Netflix. De eerste Formule 1-race van het jaar wordt gehouden in Australië, op 15 maart.