Gemeente Eijsden-Margraten licht visie op Middenterras toe

Print
Gemeente Eijsden-Margraten licht visie op Middenterras toe

Ochtendzon tussen Oost-Maarland en Margraten. Afbeelding: Wouter Roosenboom

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

De gemeente Eijsden-Margraten heeft de eerste opzet gemaakt van een toekomstvisie voor het gebied tussen Bemelen en Mesch, waar het Maasdal overgaat in het Heuvelland-plateau.

De plannen voor de toekomst van dit zogeheten Middenterras, waarin landschap en natuur tot hun recht komen, worden donderdag 20 februari vanaf 19 uur toegelicht op een informatieavond in Café Riekelt in Gronsveld.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen