Bridget: ‘Het ging mis met André ná vakantie op Curaçao’

Print
Bridget: ‘Het ging mis met André ná vakantie op Curaçao’

Bridget Maasland en Andre Hazes. Foto gepost op hun instagram-account. Afbeelding: Privébeeld

Bridget Maasland en André Hazes hebben hun relatie verbroken ná een vakantie op Curaçao. Tijdens de vakantie was er nog niets aan de hand.

Dat heeft Maasland maandag in een korte verklaring laten weten aan RTL Boulevard, het programma dat zij vaak presenteert. Zij was zelf niet aanwezig en werd ook niet sprekend opgevoerd. Maar de mede-presentatoren citeerden naar eigen zeggen uit haar verklaring.

Lees ook: Bridget Maasland en André Hazes uit elkaar

De korte reactie van Maasland in het programma kan opmerkelijk worden genoemd. Het ex-koppel vroeg eerder op de dag met klem aan de media om ze vooral met rust te laten om de breuk in stilte te kunnen verwerken.

Schuld van de media

Maandagochtend werd bekendgemaakt dat André en Bridget na drie maanden uit elkaar zijn. Ze gaven de media deels de schuld van het stuklopen van hun romance. „Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten”, zo gaven ze aan tegenover RTL Boulevard.

Lees ook: ‘Ik hoop maar dat de seks het waard was voor André en Bridget’

Het tweetal liet de afgelopen maanden geen kans onbenut om te melden hoe verliefd zij waren. Zij noemden elkaar voor de camera’s van alle showbizzrubrieken elkaars „grote liefdes” en „soulmates”.