Imanuelle Grives grapt over celstraf bij rentree: ‘Terug van verplichte vakantie’

Print
Imanuelle Grives grapt over celstraf bij rentree: ‘Terug van verplichte vakantie’

Afbeelding: ANP Kippa

Imanuelle Grives is maandagavond voor het eerst sinds haar gevangenisstraf voor drugshandel weer in het openbaar verschenen. De 34-jarige actrice verscheen bij de wereldpremière van de film Suriname, waarin zij in eerste instantie een rol zou spelen.

Grives hield een korte toespraak. Volgens RTL Boulevard maakte zij zelfs grapjes over haar celstraf; zij sprak over haar „verplichte vakantie”. De actrice werd vorig jaar veroordeeld omdat zij drugs had gedeald op het festival Tomorrowland. Zij werd in Antwerpen veroordeeld tot twee jaar celstraf, waarvan één jaar voorwaardelijk, en achtduizend euro boete.

Lees ook: Imanuelle Grives breekt met management en moet nog paar dagen de cel in

Grives stelde na haar aanhouding dat zij met de drugs ‘oefende’ voor haar rol in de film Suriname. Zij zou een drugsdealer gaan spelen. Grives meldde afgelopen maand in Story dat zij therapie volgt en voorlopig geen media te woord wil staan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen