Binnenkort bij Oprah op de bank? Harry en Meghan gaan in zee met Apple TV

Print
Binnenkort bij Oprah op de bank? Harry en Meghan gaan in zee met Apple TV

Prins Harry en zijn echtgenote Meghan zijn weer thuis in hun tweede thuis Canada. Afbeelding: EPA

De kogel is door de kerk: hoewel ook Netflix interesse had om met het koninklijke koppel samen te werken, gaan Harry en Meghan liever in zee met Apple TV.

Dat bevestigde Charity Combat Stress, het goede doel waarvoor de Britse prins een uithangbord zal worden.

Militaire veteranen

De organisatie helpt militaire veteranen om hun post traumatische stresssyndroom te verwerken. Aangezien Harry zelf een militaire achtergrond heeft, was hij de perfecte kandidaat. Charity Combat Stress krijgt een eigen reeks op Apple TV, de nieuwe streamingzender van computergigant Apple. Daarvoor wordt er samengewerkt met verschillende Britse ziekenhuizen en behandelingscentra.

Het gezicht van de show is niemand minder dan Oprah Winfrey, die wereldfaam vergaarde als talkshowpresentatrice. Zij zou achter de schermen nauw hebben samengewerkt met de hertog en hertogin van Sussex. Harry zou in de reeks aan het woord komen als gastspreker. Harry was in een recent interview al erg openhartig over zijn eigen mentale problemen, zeker na de dood van zijn moeder.

Koninklijke roots

Ook Meghan zou betrokken zijn geweest bij de productie van de tv-serie. Charity Combat Stress bevestigde dat de geruchten kloppen, en dat het goede doel betrokken is bij opnames voor Apple TV. Harry’s vader, prins Charles, is al jaren de ‘peetvader’ van de organisatie. Harry wil nu in zijn voetsporen treden in een poging om toch een beetje trouw te blijven aan zijn koninklijke roots.

Buckingham Palace weigert om verdere details over de samenwerking tussen Harry en Apple TV prijs te geven. Het is dus ook niet bekend wanneer de reeks op het kleine scherm wordt verwacht.

Het is al een tijdje geen geheim meer dat Meghan en Harry op zoek zijn naar tv-werk, nu ze een stapje terug doen van het Britse koninklijk huis. Vooral Meghan zou graag terugkeren naar haar verleden als actrice. Ze heeft intussen al een manager in dienst genomen die haar moet helpen bij het vinden van nieuwe klusjes. Royalty-experts schatten dat het koppel op die manier miljoenen kan verdienen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen