Rijdende auto vat vlam op A2: enige tijd verkeershinder

Print
Rijdende auto vat vlam op A2: enige tijd verkeershinder

Afbeelding: WeertdeGekste

Ittervoort -

De brandweer is dinsdagochtend uitgerukt voor een autobrand op de A2 ter hoogte van Ittervoort.

Op de autosnelweg in zuidelijke richting was even voor half negen een rijdende auto in brand gevlogen. Net voor de afslag Grathem/Ittervoort wist de bestuurder zijn Volvo nog op de vluchtstrook te parkeren en zichzelf in veiligheid te brengen. Er raakte niemand gewond. Dat meldt WeertdeGekste.

De brandweer wist het vuur snel te blussen, maar kon de auto niet meer redden. Vanwege bluswerkzaamheden moest de rechterrijstrook worden afgesloten tussen Kelpen-Oler en Grathem. Dat veroorzaakte een lange file. Het verkeer moest rekening houden met een extra reistijd van meer dan 40 minuten. Inmiddels is de file opgelost.

Bekijk hier de actuele verkeersinformatie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen