Verdacht postpakket bij bedrijfspand in Utrecht

Print
Verdacht postpakket bij bedrijfspand in Utrecht

Afbeelding: ANP

Bij een bedrijfspand aan de Eendrachtlaan in Utrecht is een verdacht postpakket aangetroffen. Het pand is uit voorzorg ontruimd, meldt de politie.

De politie onderzoekt of het verdachte pakket verband houdt met de bombrieven die eerder naar verschillende bedrijven in het land zijn verstuurd. Om wat voor bedrijf het gaat, kon een politiewoordvoerder niet zeggen. Het pakketje werd begin van de middag ontdekt.

Lees ook: Scheur, sis en knal bij bombrief in Kerkrade: ‘Het had veel erger kunnen aflopen’

Vorige week waren er meerdere meldingen van bombrieven die ontploften bij bedrijven en van verdachte pakketjes. Sommige bleken loos alarm. Begin januari werden ook al zeven bombrieven verstuurd naar bedrijven in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Maastricht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen