Popsaxofonist Stax blaast voor ‘eigen’ publiek in Sittard

Print
Popsaxofonist Stax blaast voor ‘eigen’ publiek in Sittard

Saxofonist Hans Clevers alias Stax verzorgt binnenkort een live-concert in Sittard. Afbeelding: De Limburger

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De Sittardse tenorsaxofonist Stax, tot ver buiten de landsgrenzen actief, staat binnenkort op de planken in zijn eigen woonplaats.

Op zondag 1 maart verzorgt Stax, de vaste artiestennaam van Hans Clevers, een live-optreden in horecazaak Bagels & Beans aan de Putstraat. Al sinds de jaren zeventig is Clevers op zijn onafscheidelijke blaasinstrument actief in de pop- en rocksector, zowel solo als met band.

Clarence Clemons, vooral bekend als saxofonist van de E Street Band van Bruce Springsteen, en Bobby Keys, vaste steunpilaar van onder meer de Rolling Stones, gelden als zijn grote voorbeelden en inspiratiebronnen.

Het optreden van Stax in Sittard vindt plaats in het kader van de Lazy Sunday-concertreeks in Bagels & Beans. Aanvang 14.30 uur, de entree is gratis.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →