15e Canisius Strooptocht in Schinnen

Print
15e Canisius Strooptocht in Schinnen

Wandelen in Schinnen. Afbeelding: Annemiek Mommers

Schinnen -

Het JIS houdt op zondag 1 maart voor de 15e keer de Cansius Strooptocht in Schinnen. De wandeling is een natuurrijke route, waarbij u onder andere door vele bossen, veldwegen, bosranden en weiden loopt. De wandelroutes worden ieder jaar aangepast.

Afstanden

Het vertrek- en eindpunt is het JIS-gebouw, in de Burgemeester Pijlsstraat 1E te Schinnen. Er zijn verschillende afstanden, waarvan de routes worden aangegeven met pijlen. De vertrektijden zijn: 7 km; van 8.00 uur tot 14.00 uur 14 km; van 8.00 uur tot 13.00 uur 21 km; van 8.00 uur tot 12.00 uur

Op de finishplaats staat een pannenkoek met de Canisiusstroop uit Limburg op het menu.

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor de Cansius Strooptocht bedraagt 3,00 euro. Leden van een wandelbond krijgen op vertoon van hun geldige lidmaatschapspas een korting van 1,00 euro. Bij de finish zijn gratis wandelstickers en stempels voor in de stempelboekjes verkrijgbaar.

Meer informatie kunt u vinden op www.hetjis.nl, of u kunt mailen naar info@hetjis.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen