Rechter heft voorlopig beslag op huis Paay op

Print
Rechter heft voorlopig beslag op huis Paay op

Patricia Paay. Afbeelding: ANP

De rechtbank in Breda heeft woensdag besloten dat het beslag de woning van Patricia Paay in het Brabantse Wernhout moet worden opgeheven.

Dat meldt de rechtbank Zeeland-West-Brabant. Een woordvoerder van Paay zegt dat de BN’er ‘uitzinnig blij’ is met dit besluit.

Paay stapte naar de rechter in een nieuw hoofdstuk van een langslepende ruzie met administratiekantoor Osuro. Het administratiekantoor liet vorig jaar met goedkeuring van een rechter onder meer beslag leggen op de woning in het Brabantse Wernhout.

Ze ontving sinds 2015 een aantal betalingen van het bedrijf. Paay en het kantoor liggen sinds 2017 in de clinch over een betaling van 93.000 euro die het kantoor aan Paay zou hebben gedaan. De rechter besloot vorig jaar echter dat de zangeres dit geld niet hoeft terug te geven, omdat Osuro niet kon aantonen dat het om een lening in plaats van een gift gaat.

Osuro is tegen dit vonnis in hoger beroep gegaan. Het is niet duidelijk wanneer deze zaak voorkomt. In de tussentijd moet het beslag op de woning van Paay dus worden opgeheven.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen